http://www.milonic.com/menuproperties.php

Flexi Mobil betalingsterminal

Hent terminalaftale

Elektroniske betalinger hvor som helst, når som helst – og på rekordtid!

Sagem Flexi Mobil terminalen kan gennemføre betalingstransaktioner med reducerede kommunikationsomkostninger stort set hvor som helst – og på rekordtid. Terminalen er baseret på den nyeste teknologi der kombinerer stærke funktioner, høj sikkerhed og fremragende kommunikationsmuligheder (GSM og GPRS).

En hurtig og brugervenlig terminal

Med Sagem Flexi Mobil udføres alle transaktioner foran kortindehaveren. Der etableres direkte trådløs forbindelse til servercentret ifm. autorisationsanmodninger, online-betalinger osv. Sagem Denmark har udviklet terminalen med uovertruffen computerkraft (ARM9 Risc 32-bit-processor) og en lynhurtig printer (15 l/s) for at gøre transaktionerne så hurtige som muligt.

Ergonomi der er til at tage og føle på

Sagem Flexi Mobils lave vægt (under 480 g) betyder, at terminalen er både brugervenlig, nem at håndtere og ligger behageligt i brugerens hånd. Chipkort-læseren er let tilgængelig, og magnetstribekortlæseren er placeret i terminalens højre side og sikrer pålidelige aflæsninger. Det store display med baggrundsbelysning vejleder brugeren. Det brede tastatur og navigationstasterne gør det nemt at indtaste information.
 

Sikkerhed
Sagem Flexi Mobil er baseret på en teknologi og kan tilpasses alle nationale og internationale sikkerhedsbestemmelser. Terminalen er VISA PED-certificeret både til online og offline-brug. Desuden sikres fortrolig indtastning af PIN-kode samt behandling af krypteringsalgoritmer (DES, 3DES, RSA) ved hjælp af en Risc 32-bit-sikkerhedshjælpeprocessor.

Hurtige transaktioner og besparelser med GPRS
Når forbindelsesmetoden er GPRS, virker terminalen ved hjælp af IP-adressering og er altid online. Den kan indhente bankautorisation på nogle få sekunder og derved spare både butiksindehavere og kunder dyrebare minutter. Endvidere betales der normalt for GPRS-forbindelsen i form af et fast gebyr, så omkostningerne ved den elektroniske betalingstransaktion reduceres.

Teknologi til nutiden og fremtiden
Sagem Flexi Mobil er udviklet til at kunne tilpasses til ændringer i betalingssystemerne: Den har stor hukommelseskapacitet (8 + 8 MB), tre SAM-læsere (Security Access Module) og tilbyder mulighed for SD- eller MMC-kortlæser som ekstraudstyr.
 

 
 

Service Suite planlægning giver dig mulighed for at gøre hver-dagen mere effektiv i forbindelse med planlægning/montørstyring. er også et effektiv værktøj for Leverandører / Grossister med bl.a. e-ordre løsningen, nem og effektiv lageroptælling, kan op-rettes manuelt eller indlæses fra en stregkode.

Service Suite vinder
-dine kunders loyalitet-

Du kan læse meget mere om
    Service Suite her

TILMELD DIG
SC NEWSLEASING

Skån din egenkabital!

Læs mere om de fordele du har med Leasing.
Leasing fra kr. 4.000,- >

Er du iværksætter, hjælper vi dig gerne med at finde den bedste leasingaftale for dig. 
|   Kontakt os   |    Site Map   |

© Copyright 2003 Soft Consult. Alle rettigheder forbeholdes

>----------------------------> TIL TOP <-----------------------------<