http://www.milonic.com/menuproperties.php

Mamut Enterprise - den bedste løsning for små og mellemstore virksomheder


Flere tusinde små og mellemstore virksomheder i Europa har oplevet, hvordan Mamut Enterprise bidrager til at udnytte medarbejdernes ressourcer bedre, frigive tid, få kontrol over omkostningerne samt hjælper med til at generere større indtægter.

Dækker alle opgaver

Mamut Enterprise E5 dækker alle elementer i virksomhedens værdikæde og er et salgs- og kundeopfølgnings-, økonomi-, logistik- og e-handelssystem i én samlet løsning. Brugervenligheden gør, at implementeringstiden og oplæringsprocessen reduceres til et minimum.

Effektive medarbejdere

Adgang til over 300 rapporter giver alle brugere, inklusive ledelsen, det rigtige beslutningsgrundlag til at styre virksomheden og fokusere på øget profitabilitet. Alle medarbejdere/afdelinger får adgang til de relevante oplysninger - fra kundekontakt til leveringstid på produkter - og kan dermed arbejde mere effektivt. Mamuts tætte samarbejde med førende aktører som for eksempel Microsoft fører til den fortløbende udvikling af den rigtige funktionalitet til små og mellemstore virksomheder. Internet/e-mail og funktioner fra Word, Excel og Outlook er en integreret del af systemet – for eksempel kan du lynhurtigt oprette dokumenter eller udsende gruppemails.

Mamut udvikler prisvindende økonomisystemer til små og mellemstore virksomheder – tusindvis af europæiske virksomheder har fundet ud af hvorfor: Ingen slår Mamut hvad angår forholdet mellem pris og funktionalitet og brugervenlighed!

Mere information om ERP-systemet Mamut Enterprise

 

Hvad kan Mamut Enterprise gøre for dig?

Mamut Enterprise indeholder alt i ét system - det dækker alle arbejdsopgaver og roller i virksomhedens værdikæde. Du kan læse mere om hvert enkelt hovedområde ved at klikke her: Hvad kan Mamut Enterprise gøre for mig?

Ønsker du et uforpligtende konsulentbesøg Klik her Bestil en komplet DEMO pakke GRATIS! Klik her
 
 

Service Suite planlægning giver dig mulighed for at gøre hver-dagen mere effektiv i forbindelse med planlægning/montørstyring. er også et effektiv værktøj for Leverandører / Grossister med bl.a. e-ordre løsningen, nem og effektiv lageroptælling, kan op-rettes manuelt eller indlæses fra en stregkode.

Service Suite vinder
-dine kunders loyalitet-

Du kan læse meget mere om
    Service Suite her

TILMELD DIG
SC NEWSLEASING

Skån din egenkabital!

Læs mere om de fordele du har med Leasing.
Leasing fra kr. 4.000,- >

Er du iværksætter, hjælper vi dig gerne med at finde den bedste leasingaftale for dig.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
|   Kontakt os   |    Site Map   |

© Copyright 2003 Soft Consult. Alle rettigheder forbeholdes

>----------------------------> TIL TOP <-----------------------------<