http://www.milonic.com/menuproperties.php

Mamut ServiceSuite - Den optimale mobile løsning!

Har man i sin virksomhed montører, sælgere eller andre medarbejdere som dagligt udfører deres arbejde hos forskellige kunder, vil den mobile del af planlægnings modulet i Service Suite helt sikkert kunne hjælpe til en lettere og mere effektiv hverdag.

Med denne mobile løsning kan medarbejderne i marken nemlig hele tiden følge med i dagens opgaver, og de har muligheden for løbende at kunne opdatere eller oprette nye aftaler.

Tilsvarende kan man hjemme i virksomheden løbende følge med i slagets gang og i takt med at dagens opgaver udføres kan disse nemt omdannes til salgsordrer.

For bedst at illustrere hvilke muligheder den mobile del af planlægnings modulet i Service Suite giver, har vi her valgt at tage udgangspunkt i hvorledes en typisk arbejdsdag kunne se ud for f.eks. 2 antenne montører.

Morten har 6 montører. I dette eksempel vil vi koncentrere os om Bent og Flemming, da Bent er ny og relativt uerfaren mens Flemming derimod bare har styr på det hele.

Vi håber at de følgende sider vil give dig et indtryk af hvad Service Suite kan gøre for netop din virksomhed.

Den mobile del af planlægnings modulet i Service Suite, kan naturligvis benyttes på mange forskellige måder og til ligeså mange forskellige formål.

Den mobile planlægning giver de fleste virksomheder en lang række nye muligheder, for en bedre, nemmere og mere effektiv styring af daglige arbejdsrutiner.
 

 
 

Service Suite planlægning giver dig mulighed for at gøre hver-dagen mere effektiv i forbindelse med planlægning/montørstyring. er også et effektiv værktøj for Leverandører / Grossister med bl.a. e-ordre løsningen, nem og effektiv lageroptælling, kan op-rettes manuelt eller indlæses fra en stregkode.

Service Suite vinder
-dine kunders loyalitet-

Du kan læse meget mere om
    Service Suite her

TILMELD DIG
SC NEWSLEASING

Skån din egenkabital!

Læs mere om de fordele du har med Leasing.
Leasing fra kr. 4.000,- >

Er du iværksætter, hjælper vi dig gerne med at finde den bedste leasingaftale for dig.

 

 
 
 
 
 
 
|   Kontakt os   |    Site Map   |

© Copyright 2003 Soft Consult. Alle rettigheder forbeholdes

>----------------------------> TIL TOP <-----------------------------<