http://www.milonic.com/menuproperties.php

Mamut ServiceSuite - Planlægning & Salg

Planlægningen i Service Suite er langt mere end blot et almindeligt kalender system, og kan med fordel benyttes af flere forskellige typer af virksomheder. Planlægningen giver mulighed for at oprette flere forskellige typer af aftaler, og på f.eks. kundeaftaler kan der tilknyttes både medarbejdere, kunder og va-rer.

Når opgaverne er udført kan disse uden videre omdannes til salgs-ordrer, som i nogle tilfælde kan overføres direkte til ens økonomi-system.

Virksomheder med medarbejdere som udfører deres arbejde ude hos virksomhedens kunder, kan tillige have glæde af den mobile løsning.

Med den mobile løsning i Service Suite kan medarbejderne i marken nemlig hele tiden følge med i dagens opgaver via deres mobil telefon eller PDA, og har desuden mulighed for løbende at kunne opdatere aftaler eller oprette nye.

 Tilsvarende kan man hjemme i virksomheden løbende følge dagens gang, og omdanne aftalerne til salgsordrer, i takt med at opgaverne udføres.

For virksomheder med offentlige kunder, er det desuden muligt at afsende ordrer som e-fakturaer til det offentlige, direkte inde fra Service Suite.

Både kundeaftaler og ordrer kan nemt oprettes ved hjælp af forskelligt streg-kode udstyr, hvilket medvirker til en lettere og mere effektiv dagligdag, og i samspil med den mobile løsning sikres virksomheden en mere korrekt afreg-ning af forbrugte materialer i forbindelse med opgaver, udført på kundens adresse.

 

 
 

Service Suite planlægning giver dig mulighed for at gøre hver-dagen mere effektiv i forbindelse med planlægning/montørstyring. er også et effektiv værktøj for Leverandører / Grossister med bl.a. e-ordre løsningen, nem og effektiv lageroptælling, kan op-rettes manuelt eller indlæses fra en stregkode.

Service Suite vinder
-dine kunders loyalitet-

Du kan læse meget mere om
    Service Suite her

TILMELD DIG
SC NEWSLEASING

Skån din egenkabital!

Læs mere om de fordele du har med Leasing.
Leasing fra kr. 4.000,- >

Er du iværksætter, hjælper vi dig gerne med at finde den bedste leasingaftale for dig.

 

 
|   Kontakt os   |    Site Map   |

© Copyright 2003 Soft Consult. Alle rettigheder forbeholdes

>----------------------------> TIL TOP <-----------------------------<